search
De oorlog barst los in 'The Walking Dead: Dead City' seizoen 2
Series / Trailer

De oorlog barst los in 'The Walking Dead: Dead City' seizoen 2

Het gaat er heftig aan toe in het post-apocalyptische Manhattan.

Het eerste seizoen van The Walking Dead: Dead City bood naast vermaak ook genoeg materiaal voor een vervolg. De eerste trailer voor seizoen 2 is vanaf nu online te bekijken.

Negan (Jeffrey Dean Morgan) en Maggie (Lauren Cohan) zijn duidelijk nog niet klaar met elkaar. Er zijn echter dringendere zaken en dit blijkt duidelijk uit de trailer, waarin Negan Lucille, zoals hij zijn beruchte honkbalknuppel noemt, weer ter hand neemt.

Rol in het geheel


Manhattan kent de nodige groeperingen die enerzijds strijd voeren tegen de zombies, maar ook elkaar naar het leven staan. Aan het einde van het debuutseizoen kreeg Negan te horen dat hij een rol krijgt in het geheel.

Dit zal duidelijk niet vanzelf gaan, aangezien The Croat (Željko Ivanek) en The Dama (Lisa Emery) tegenstanders zijn waarmee je rekening moet houden. Maggie en Negan trekken ten strijde en in de trailer is Lucille opnieuw in actie te zien.

Overig


De regie voor het tweede seizoen is in handen van Michael E. Satrazemis, die eerder afleveringen van andere series uit 'TWD' regisseerde. Het is momenteel nog niet bekend of het nieuwe seizoen ook uit zes afleveringen zal bestaan.



The Walking Dead: Dead City wordt in 2025 op het Amerikaanse AMC verwacht. Het is op het moment van schrijven nog niet bekend wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Volg jij The Walking Dead: Dead City?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen