search
Verrassende aankondiging voor 'Peacemaker' seizoen 2: dit vinden de fans leuk!
Series / Nieuws

Verrassende aankondiging voor 'Peacemaker' seizoen 2: dit vinden de fans leuk!

Een bekend personage uit de DCEU-reeks keert terug in seizoen 2.

Het populaire Peacemaker is inmiddes begonnen aan de opnames van het tweede seizoen. James Gunn had eerder al aangegeven dat hij door zijn drukke agenda niet alle afleveringen kan regisseren.

Peter Sollett is de nieuwe regisseur, die eerder al afleveringen van Evil voor zijn rekening nam. Op zijn Insta-account maakte hij een enthousiaste post over zijn eerste week op de set en kwam terloops met een onthulling.

Terugkeer


Sollett sprak zijn waardering uit voor de acteurs en noemde niemand minder dan Joel Kinnaman. Dit betekent dat we Rick Flagg terug zullen zien in het nieuwe seizoen van de DC-serie.

In het bijschrift valt het volgende te lezen: "Mijn eerste week bij 'Peacemaker' zit erop. Dank aan James Gunn en Peter Safran voor de uitnodiging, dit is een geweldige cast en crew!".

Nog niet bekend


Het verhaal voor het nieuwste seizoen is momenteel nog niet bekend, maar naast Rick Flagg sr. (Frank Grillo) keert Kinnamans personage ook terug. Het belooft een enerverend nieuw seizoen te worden en we houden jullie natuurlijk op de hoogte.

Bekijk op instagram



Peacemaker kun je streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Peacemaker is volgens velen het beste uit het DCEU: mee eens?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen