search
Netflix-hitserie vol guilty pleasures houdt de Netflix top 10 in beweging
Series / Nieuws

Netflix-hitserie vol guilty pleasures houdt de Netflix top 10 in beweging

De serie Élite staat nu in zijn geheel op Netflix: achtste en laatste seizoen scoort opnieuw.

Sinds vrijdag 26 juli staat het achtste en laatste seizoen van de Spaanse successerie Élite op Netflix. De Original, die in 2018 startte, is een van de langstlopende series van de streamingdienst en trekt nog altijd veel bekijks.

Seizoen acht van Élite staat nu op de negende plaats in de Netflix Top 10 en had zijn vizier gericht op de koppositie, op dit moment in handen van de Netflix-serie A Good Girl's Guide to Murder, maar wist die in Nederland niet te bemachtigen.

Sterk ontvangen
De eerste seizoenen van Élite werden sterk ontvangen, maar er zijn weinig tot geen recensies beschikbaar over de latere seizoenen op Rotten Tomatoes. De complete serie staat op de Tomatometer op een prima 71 procent.

SerieTotaal-recensent Arjan Welles over het laatste seizoen, in zijn recensie met slechts 1,5 ster: "Dat de koek nu wel echt op is lijken de makers ook in te zien. Het is haast verfrissend dat de personages in het laatste shot een realitycheck te verduren krijgen."

Nu op Netflix
Wil je het achtste seizoen van Élite graag zien? Je vindt de acht afleveringen van het laatste seizoen nu op Netflix.



De synopsis voor de complete serie: Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen