search
Line-up films en series op SkyShowtime in augustus: overtuigend genoeg?
Series / Nieuws

Line-up films en series op SkyShowtime in augustus: overtuigend genoeg?

Deze maand zie je naast boordevol actie ook veel sciencefiction, en wat leuks voor de kinderen.

SkyShowtime zet in augustus weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

Mr. Bigstuff


Verschijnt op: Vrijdag 2, 9, 16 en 23 augustus | Release: Seizoen 1 - aflevering 1-6 | Genre: Komedie

Mr. Bigstuff volgt twee vervreemde broers: Glen (Ryan Sampson), een nerveuze perfectionist en tapijtenverkoper die streeft naar een ideaal leven in de buitenwijken, en Lee (Danny Dyer), een alfaman met een verslaving aan medicijnen en een blikje vol met de as van hun vader.



Knuckles


Verschijnt op: Zaterdag 3 augustus | Release: Seizoen 1 | Genre: Komedie / Familie / Avontuur

De nieuwe live-actionserie volgt Knuckles op een hilarische reis vol actie en zelfontdekking, terwijl hij Wade onder zijn hoede neemt om hem te leren wat het betekent om een Echidna-strijder te zijn.



Star Trek: Prodigy


Verschijnt op: Zaterdag 17 augustus | Release: Seizoen 2 | Genre: Animatie / Actie / Sciencefiction | Kijk op: SkyShowtime

Star Trek: Prodigy volgt een bont gezelschap van jonge aliens die samen moeten zien te werken tijdens hun tocht door een groot sterrenstelsel, op zoek naar een betere toekomst.



Overige series nieuw op SkyShowtime


Hieronder de overige series die komende maand op SkyShowtime verschijnen.

1 en 8 augustus: Mayor of Kingstown (seizoen 3 - aflevering 9-10) - Misdaad / Drama / Thriller - Mike McLusky is de onofficiële burgemeester van Kingstown. In de stad waar de enige bloeiende bedrijven de gevangenissen zijn, strijden hij en zijn broer Mitch tegen wanorde en onrecht.

2, 9, 16, 23 en 30 augustus: Law & Order (seizoen 23 - aflevering 8-12) - Misdaad / Drama / Mysterie - New Yorkse rechercheurs en aanklagers moeten misdaden oplossen en de misdadigers achter de tralies zien te krijgen. Achterhalen wie schuldig en wie onschuldig is, terwijl er levens op het spel staan.

12 augustus: Helgoland 513 (seizoen 1 - aflevering 5-7) - Drama / Mysterie / Sciencefiction - Een kleine gemeenschap van overlevenden van een apocalyps die de rest van de wereld in chaos heeft gestort, houdt zich schuil op het enige eiland voor de kust van Duitsland.

Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Overtuigt deze line-up?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen