search
Heb jij 'Deadpool & Wolverine' gezien? Kijk dan ook deze belangrijke Marvel-serie op Disney+
Series / Featured

Heb jij 'Deadpool & Wolverine' gezien? Kijk dan ook deze belangrijke Marvel-serie op Disney+

Kan je geen genoeg krijgen van Deadpool & Wolverine? Dan is deze geweldige Marvel-serie perfect voor jou.

Marvel is één van de populairste franchises van dit moment. Natuurlijk zijn alle films en series van de Avengers zeer bekend, maar ook andere verfilmde stripboeken worden zeer veel bekeken. Een goed voorbeeld hiervan is Deadpool & Wolverine.

Deze film is het vervolg op Deadpool uit 2016 en Deadpool 2 uit 2018. Ryan Reynolds schittert samen met Rhett Reese, Paul Wernick en Zeb Wells in de hoofdrollen onder de regie van Shawn Levy.

Een heel goed alternatief


Heb je deze film al zo vaak gezien dat je alles mee kan zeggen en ben je op zoek naar een goede kijktip? Dan is de Marvel serie Loki de perfecte aanrader voor jou!

Loki is een superheldenserie gebaseerd op de anti-hero Loki, de broer van Thor. Hij is een terugkerend personage in de Avenger films en de serie speelt zich af in een alternatieve tijdlijn die is gecreëerd in Avengers: Endgame.

Loki


De serie speelt zich af in de alternatieve tijdlijn, waarin Loki zich in de mysterieuze Time Variance Authority (TVA) bevindt. Loki wordt hier geconfronteerd met een moeilijke keuze. Hij kan in deze tijdlijn namelijk verdwijnen uit de echte wereld of helpen de verstoorde tijdlijn te herstellen om zo de wereld te redden van een grote dreiging.



De serie is zeer populair onder Marvel-fans en krijgt daarom een fantastische score van 92% op Rotten Tomatoes. Het tweede seizoen scoort iets lager, maar nog steeds zeer goed. Critici geven dit vervolg namelijk 82% (op het moment van schrijven).

Disney+


Ben je nieuwsgierig geworden naar Loki? Stream de serie dan op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij Loki onmisbaar voordat je Deadpool & Wolverine gaat kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen