search
Ben je klaar met 'M3GAN' op Netflix? Vergeet dan niet deze scifi-serie niet te streamen!
Series / Featured

Ben je klaar met 'M3GAN' op Netflix? Vergeet dan niet deze scifi-serie niet te streamen!

Ontdek deze Zweedse serie, perfect voor fans van de horror-sciencefictionfilm M3GAN.

Twee jaar geleden kwam de horrorfilm M3GAN uit. De film was een groot succes met een opbrengst van maar liefst 180 miljoen dollar (ongeveer 166 miljoen euro). Deze sciencefiction film is echter niet de enige aanrader in dit genre.

Er bestaan heel veel sciencefiction films en series die gecombineerd zijn met een goede dosis horror. Als je genoten hebt van M3GAN en op zoek bent naar een soortgelijke serie, dan zijn er dus genoeg andere aanraders.

Robots en horror


De twee belangrijkste thema's van M3GAN zijn sciencefiction en robots. De Zweedse serie Real Humans (of Äkta människor) deelt deze onderwerpen en is dan ook de perfecte serie voor liefhebbers van M3GAN.

Real Humans is gemaakt door Lars Lundström en regisseurs Harald Hamrell en Levan Akin. Stefan Baron en Henrik Widman dienden als uitvoerend producenten.

Het verhaal


Real Humans speelt zich af in een alternatief Zweden. In deze samenleving dienen hubots (commerciële androïden die half mens en half robot zijn) als arbeiders en bedienden. Enkele van deze hubots hebben echter emoties gekregen en leven samen ondergronds om zich te beschermen tegen de slechte werkomstandigheden.



Leo is één van deze hubots, maar dan wordt zijn beste vriendin Mimi ontvoerd en verkocht op de zwarte markt. Hij besluit zijn eigen leven in gevaar te brengen om haar te redden.

Viaplay


Ben je nieuwsgierig geworden naar Real Humans? Stream de serie dan op Viaplay.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Is Real Humans een goede kijktip?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen