search
Mis deze 4 fascinerende Netflix series niet: Perfect voor een avondje in de koelte
Series / Nieuws

Mis deze 4 fascinerende Netflix series niet: Perfect voor een avondje in de koelte

Heb je geen zin in het warme weer? Blijf dan lekker binnen en ontdek deze vier topseries.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot grote hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zijn verborgen juweeltjes die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze series voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

Quicksand



Tragiek in de Zweedse hoofdstad zie je in deze miniserie op Netflix.Bij het grote publiek is de serie amper bekend, maar degenen die de serie hebben gezien, geven het op Rotten Tomatoes een waardering van 74%.

Nadat een welgestelde voorstad van Stockholm wordt opgeschrikt door een tragedie op een school, wordt een ogenschijnlijk normale tiener in Quicksand aangeklaagd voor moord.



Glitch



Van deze bovennatuurlijke dramaserie stream je maar liefst drie seizoenen op Netflix. Het publiek is erg te spreken over de serie, wat te zien is aan de uitstekende score van 80% op de Tomatometer.

Glitch volgt zeven mensen die terugkeren uit de dood zonder zich ook maar iets te kunnen herinneren, en die proberen te achterhalen wat hen oorspronkelijk naar het graf bracht.



Good Girls



Deze komische dramaserie over zusters Annie en Beth en hun beste vriendin Ruby, krijgt op Rotten Tomatoes een prima score van 86%.

Drie voorstedelijke moeders orkestreren in Good Girls een overval op een plaatselijke supermarkt om financieel uit het slop te komen en onafhankelijk te worden. En dat doen ze samen.



Stay Close



Deze miniserie met acteur-veteraan James Nesbitt kwam in 2021 naar Netflix. Op Rotten Tomatoes is het een interessant geval: de critici geven het een nagenoeg perfecte score van 92%, maar het publiek denkt daar anders over.

Als Carlton Flynn in Stay Close 17 jaar later op precies dezelfde avond verdwijnt als Stewart Green, komt er een kettingreactie op gang in de levens van de mensen om hen heen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij een abonnement op Netflix?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen