search
Dit is wanneer 'Silo' seizoen 2 is te streamen op Apple TV+
Series / Nieuws

Dit is wanneer 'Silo' seizoen 2 is te streamen op Apple TV+

De uitermate goed bekeken scifi-serie krijgt later dit jaar een nieuw seizoen.

We wisten natuurlijk al dat er een tweede seizoen van Silo, maar tot nu toe is het een mysterie geweest wanneer de premièredatum is voor de nieuwe reeks afleveringen. Daar komt nu verandering in.

Tijdens het San Diego Comic-Con panel voor de geliefde serie werd namelijk bevestigd dat het nieuwe seizoen zijn première beleeft op 15 november op Apple TV+.

Diep onder de grond


Silo vertelt het verhaal van de laatste 10.000 mensen op aarde. Zij moeten zien te overleven in mijl diepe thuishaven die hen beschermt tegen de dodelijke buitenwereld.

Niemand weet echter wanneer de silo werd gebouwd en eenieder die naar buiten probeert te gaan, sterft haast onmiddellijk.

Samenzwering


Rebecca Ferguson (Dune) speelt de rol van Juliette, een ingenieur die te weten wil komen wie haar minnaar heeft omgebracht en vervolgens op een samenzwering stuit die dieper gaat dan ze ooit had kunnen denken.



In seizoen 2 zien we naast Ferguson ook acteurs als Tim Robbins, Harriet Walter, Chinaza Uche, Avi Nash, Alexandria Riley, Shane McCrae, Remmie Milner, Clare Perkins, Billy Postlethwaite, Rick Gomez, Caitlin Zoz, Tanya Moodie en Iain Glen.

Boekverfilming


De serie is gebaseerd op Hugh Howey's boekentrilogie Wool. Naar verwachting zal de serie maximaal vier seizoenen omvatten om het hele verhaal te vertellen.

Het eerste seizoen van Silo kun je streamen op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij al gestart met deze ijzersterke serie?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen