search
Deze 2 ijzersterke bioscoopfilms uit 2024 staan nu gewoon op HBO Max
Films / Specials

Deze 2 ijzersterke bioscoopfilms uit 2024 staan nu gewoon op HBO Max

Kijk nu Godzilla x Kong en Dune 2 op HBO Max, direct te streamen.

Geen idee wat je wil kijken vanavond? Geen zorgen, HBO heeft twee topfilms aan het assortiment toegevoegd waar je ongetwijfeld wel van hebt gehoord. Beide films hebben al veel aandacht gekregen en zijn nu beschikbaar om direct te streamen.

Godzilla x Kong: The New Empire


Godzilla x Kong: The New Empire, geregisseerd door Adam Wingard, kwam op 29 maart 2024 al uit in de Verenigde Staten en is nu dus eindelijk thuis te bekijken op HBO. Als de nieuwste toevoeging aan de populaire reeks, brengt deze film Godzilla en Kong opnieuw samen.

Rebecca Hall, ook bekend van onder andere Iron Man 3, vertolkt de rol van Dr. Ilene Andrews. Dan Stevens speelt de rol van Trapper. Ook Bryan Tyree Henry, Kaylee Hottle en Fala Chen spelen in de blockbuster film.



Dune: Part 2


Ook deze film kan je niet ontgaan zijn: Dune: Part 2. De film, geregisseerd door Denis Villeneuve, neemt ons opnieuw mee in het avontuur van Paul Atreides. In dit deel zet hij zijn tocht voort en zoekt hij wraak op de samenzweerders die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn familie.

De cast bestaat zeker niet uit onbekenden: Timothée Chalamet, Zendaya, Florence Pugh en Austin Butler spelen allemaal een rol in Dune 2. De film kwam in de bioscopen al uit op 29 februari van 2024, maar nu dus ook te bekijken op HBO.



Opbrengst


Beide films zijn niet onopgemerkt gebleven. Godzilla x Kong: The New Empire was een razend succes in de bioscoop, en heeft wereldwijd een omzet van 570 miljoen dollar behaald. Ook Dune: Part Two heeft het goed gedaan met een opbrengst van 712 miljoen dollar.

Heb je de films gemist in de bioscoop? Niet getreurd, ze zijn nu te streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welke kijk je liever?

  • Dune: Part Two

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Godzilla x Kong: The New Empire

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen