search
Alternatief einde 'The Big Bang Theory' haalde nooit de televisie en de fans
Series / Nieuws

Alternatief einde 'The Big Bang Theory' haalde nooit de televisie en de fans

Het laatste seizoen van The Big Bang Theory was heel anders geïndigd als het aan Kaley Cuoco had gelegen.

Het einde van een langlopende serie is altijd een emotioneel moment. Niet alleen voor de fans, maar ook voor de cast en crew. Het is dan ook heel belangrijk dat de laatste aflevering een mooi einde vormt voor alle avonturen die de personages hebben beleefd.

The Big Bang Theory ging in 2007 in première en eindigde pas meer dan tien jaar later. De makers namen het einde van de serie zeer serieus en zorgden er dan ook voor dat alle details en open eindes opgelost waren.

De kapotte lift


De langstlopende grap uit de serie is misschien wel de kapotte lift in het appartementengebouw van Sheldon, Leonard en Penny. Deze is gedurende de seizoenen kapot, maar wordt op het einde gemaakt zodat iedereen er gebruik van kan maken.

Hoewel veel fans dit een mooi einde vinden, was lang niet iedereen uit de cast het hier ermee eens. Het idee kwam van Johnny Galecki (Leonard), maar Kaley Cuoco (Penny) vond het een waardeloos idee.

Een ander einde


Volgens Cuoco verpestte dit einde haar eigen visie op de laatste aflevering volledig. De actrice had het namelijk heel leuk gevonden als de groep vast was komen te zitten in de lift.



Uiteindelijk kozen de makers dus voor het idee van Galecki. En hoewel het niet heel belangrijk is in het verhaal, geeft de gerepareerde lift fans van de serie wel een fijn gevoel.

HBO Max


Stream The Big Bang Theory op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij eerder over dit alternatieve einde gehoord?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen