search
Grijp je kans: Netflix kiepert snel een van de meest bekeken films op TV offline
Series / Specials

Grijp je kans: Netflix kiepert snel een van de meest bekeken films op TV offline

Bekijk deze twee films snel voordat ze verdwijnen van Netflix.

Er staan heel veel iconische en ijzersterke films op Netflix, maar helaas verwijdert de streamingdienst elke week een aantal titels. Ook deze week verdwijnen er weer enkele parels, maar gelukkig kun je deze twee kijktips nog snel kijken voordat ze verwijderd worden.

The Devil Wears Prada



Deze film heeft een fantastische sterrencast met Anne Hathaway en Meryl Streep in de hoofdrollen. Zij delen het scherm met onder andere Emily Blunt en Stanley Tucci. The Devil Wears Prada is geregisseerd door David Frankel, die ook gewerkt heft aan de komedie Marley and Me.

Anne Hathaway speelt Andy. Ze is net afgestudeerd en heeft een baan gevonden als assistente van Miranda Priestly, de eindredacteur van een bekend modetijdschrift. Andy verliest langzaam maar zeker zichzelf en moet kiezen tussen haar privéleven of haar nieuwe baan.



Laatste kans: tot en met 6 augustus op Netflix

The Guilt Trip


Ook The Guilt Trip heeft een indrukwekkende cast, met onder andere Barbra Streisand, Seth Rogen en Julene Renee. Zij schitteren in hun rollen onder de regie van Anne Fletcher, bekend van haar Netflix film Dumplin' en de iconische dansfilm Step Up.

In The Guilt Trip gaat uitvinder Andy met zijn moeder Joyce op zakenreis door het land. Hij hoopt zijn moeder te herenigen met haar jeugdliefde, maar al snel blijkt dat zowel Andy als Joyce complexe emotionele bagage met zich meedragen.



Laatste kans: tot en met 3 augustus op Netflix
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij iemand die The Devil Wears Prada meer dan 10 keer heeft gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen