search
Deze grote Netflix-serie krijgt in augustus eindelijk nieuwe afleveringen
Series / Nieuws

Deze grote Netflix-serie krijgt in augustus eindelijk nieuwe afleveringen

Relaties, werk en taalbarrières in Parijs voor 'Emily in Paris'

Emily in Paris, de charmante hitserie op Netflix, heeft de harten van velen veroverd. Voordat je jezelf verliest in de prachtige straten van Parijs en de avonturen van Emily, zijn er vijf essentiële dingen die je moet weten.

Waar gaat de serie over?


Emily in Paris volgt het verhaal van Emily Cooper, een ambitieuze marketingprofessional uit Chicago, die naar Parijs verhuist voor een onverwachte baan. Terwijl ze probeert haar weg te vinden in de Franse cultuur, worstelt ze met de taalbarrière, nieuwe relaties en de dynamiek van haar werk. De serie biedt een frisse blik op de uitdagingen en charmes van het leven in Parijs.

Waar is de serie op gebaseerd?


Emily in Paris is een originele creatie van Darren Star, de maker van de iconische serie Sex and the City. De show is niet gebaseerd op een boek of een ander bestaand verhaal, maar put uit Darren Star's ervaring en visie om een meeslepende en stijlvolle serie neer te zetten.

Wie spelen er in de serie?


De hoofdrollen worden vertolkt door Lily Collins als Emily Cooper, Philippine Leroy-Beaulieu als Sylvie Grateau, en Lucas Bravo als Gabriel. Lily Collins is eerder te zien in Mirror Mirror en To the Bone, Philippine Leroy-Beaulieu is bekend van Call My Agent!, en Lucas Bravo heeft onder andere gespeeld in Smart Ass. Hun chemie en acteerprestaties brengen de kleurrijke personages van de serie tot leven.

Voor wie is deze serie?


De serie is een must-see voor liefhebbers van romantische komedies en dramatische series met een vleugje mode. Fans van Sex and the City en The Bold Type zullen deze serie zeker waarderen. De show combineert humor, romantiek en de betoverende charme van Parijs, wat zorgt voor een heerlijke en ontspannende kijkervaring.



Is de serie te bingen?


De serie heeft momenteel 3 seizoenen, elk bestaande uit 10 afleveringen van ongeveer 30 minuten. In totaal zou het je ongeveer 15 uur kosten om alle afleveringen achter elkaar te kijken. Ideaal voor een gezellig weekendje op de bank!

Seizoen 4 is vanaf 15 augustus te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij de reeds verschenen seizoenen gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen