search
Michael C. Hall uit 'Dexter' beantwoordt de vraag die hij altijd krijgt
Series / Nieuws

Michael C. Hall uit 'Dexter' beantwoordt de vraag die hij altijd krijgt

De hoofdrolspeler uit de populaire misdaadserie keert terug en krijgt direct een brandende vraag voorgeschoteld.

Kort nadat de prequelserie over seriemoordenaar Dexter werd aangekondigd, kwam hier een onverwachte aankondiging bij: er komt een vervolg op de oorspronkelijke serie! Deze zal verdergaan waar Dexter: New Blood in 2021 eindigde.

Hoofdrolspeler Michael C. Hall bevestigde zijn terugkeer in een interview met Variety. De acteur kreeg de vraag hoe zijn terugkeer überhaupt mogelijk is.

Hint


Clyde Phillips, de showrunner, bevestigde immers Dexters dood aan het einde van Dexter: New Blood Hall laat echter een hint vallen wanneer naar Phillips' uitspraak wordt verwezen.

Hall: "Is hij [echt wel dood]? Ik weet niet hoeveel ik hierover mag zeggen, behalve dit: het is behoorlijk koud buiten". De fans moeten het voorlopig hiermee doen.

Geen verklaring


Hall heeft geen verklaring voor de populariteit van de moordlustige Dexter. "Ik weet het echt niet. Iedereen heeft een schaduwzijde en misschien voelen kijkers daardoor een vorm van binding. Dit is iemand die zijn duistere kant wil omzetten, ondanks alle [slechte] dingen die hij doet," aldus de acteur.



Dexter: Resurrection wordt in 2025 verwacht. In de tussentijd kun je Dexter streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: De nieuwe Dexter-series zijn compleet overbodig

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen