search
Vooral jaren 80-nerds worden wild van de nieuwste Marvel-serie
Series / Nieuws

Vooral jaren 80-nerds worden wild van de nieuwste Marvel-serie

Als dit klopt, dan staat ons in september een mooie serie te wachten.

Eerder deze maand onthulde Marvel Studios de eerste trailer van de door Kathryn Hahn aangevoerde WandaVision-spinoff Agatha All Along.

Hoewel er aanvankelijk nogal sceptisch werd gedaan over deze serie, verraste de trailer veel fans wegens de hoeveelheid horror die erin zat.

Heksenpad


Daarnaast kregen we ook te zien hoe Agatha wordt bevrijd door een tiener (Joe Locke), maar niet langer haar krachten heeft.

De twee roepen de hulp in van een groep wanhopige heksen om samen de legendarische Witches' Road te betreden om hun krachten terug te krijgen.

Avontuurlijke toon


In een nieuw stuk van Empire Online worden iets meer details over de serie onthuld. Daarnaast bevestigt Locke dat showrunner Jac Schaeffer de serie qua toon vergelijkt met een iconische film uit de jaren '80.



"Jac stuurde Kevin Feige een foto van de Witchers' Road-set, waarop hij reageerde met: "O mijn god, we maken The Goonies". En ik kan bevestigen dat we inderdaad een avontuurlijke serie maken. "

Volgend Marvel-project


Naast Hahn en Locke zien we in de serie ook acteurs als Sasheer Zamata, Ali Ahn, Maria Dizzia, Paul Adelstein, Miles Gutierrez-Riley, Okwui Okpokwasili, Debra Jo Rupp, Patti LuPone en Aubrey Plaza.

Agatha All Along is vanaf 18 september te streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Agatha All Along: wordt deze brilant of juist overbodig?

  • Briljant

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Overbodig

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen