search
Ben je klaar met 'The Bear'? Kijk dan naar deze comedy-dramaserie op HBO Max
Series / Specials

Ben je klaar met 'The Bear'? Kijk dan naar deze comedy-dramaserie op HBO Max

Fans van The Bear zullen smullen van deze serie op HBO Max.

Twee jaar geleden ging het, nu uiterst populaire, psychologische drama The Bear in première. Ondertussen heeft de serie al drie seizoenen en een totaal van 28 afleveringen. Ben je groot fan van de serie en ben je op zoek naar iets vergelijkbaars? Dan is deze serie de perfecte aanrader voor jou.

The Bear liet een andere kant van de horeca zien. De serie gaat over een jonge, getalenteerde chef die zijn leven en carrière op pauze moet zetten wanneer zijn broer overlijdt en hij het familierestaurant over moet nemen.

Julia


Als je geen genoeg kan krijgen van The Bear, dan is het biografische drama Julia het perfecte alternatief voor jou. Deze serie is ook in 2022 in première gegaan en heeft ondertussen 2 seizoenen met een totaal van 16 afleveringen.

Sarah Lancashire schittert in de hoofdrol als Julia Child, een Amerikaanse chef-kok die bekend werd door haar kookboeken en haar televisieprogramma's. Haar bekendste serie is The French Chef uit 1963.

Het plot


Julia volgt de carrière van de getalenteerde kok en laat zien hoe de publicatie van haar iconische kookboek 'Mastering the Art of French Cooking' haar leven op zijn kop zette.



Door haar populariteit kreeg ze namelijk het eerste kookprogramma ooit, maar werd tegelijkertijd ook slachtoffer van seksistische en elitaire producenten. Toch is het haar gelukt om controle te nemen over haar kwetsbare positie en haar programma eigen te maken.

HBO Max


Ben je nieuwsgierig geworden naar Julia? Stream de serie dan op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen