search
Deze 4 Netflix drama's verdienen jouw aandacht: verborgen titels onthuld
Series / Nieuws

Deze 4 Netflix drama's verdienen jouw aandacht: verborgen titels onthuld

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe serie, laat je dan inspireren door deze vier aanraders.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot grote hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zijn verborgen juweeltjes die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze series voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

Designated Survivor



Van deze spannende serie met 24-ster Kiefer Sutherland stream je drie seizoenen op Netflix. Het werd vooral door de critici op Rotten Tomatoes goed ontvangen. Het krijgt van hen een prima waarderingscijfer van 71%.

In de aangrijpende politieke thriller Designated Survivor ligt het lot van Amerika in de handen van een gewone ambtenaar nadat een aanval op Washington het bestuur heeft onderuitgehaald.



Godless



Ruige zaken in het Wilde Westen. Deze keiharde dramaserie krijgt uitstekende cijfers van publiek en critici op Rotten Tomatoes. Het krijgt een score van 85%. Stream alle afleveringen van deze miniserie op Netflix.

Een wrede crimineel terroriseert in Godless het Wilde Westen en zoekt een voormalig lid van zijn bende die een nieuw leven startte in een rustig stadje waar alleen vrouwen wonen.



Maid



Deze aangrijpende miniserie kwam in 2021 naar Netflix. De Tomatometer laat zien dat de serie geweldig gewaardeerd wordt met een score van maar liefst 94%.

Na een gewelddadige relatie vindt een jonge moeder een baan als schoonmaakster. Ze vecht om haar kind te verzorgen en een betere toekomst voor hen op te bouwen.



Open Your Eyes



Deze serie uit Polen kan zich bij het rijtje topseries voegen. Het krijgt op Rotten Tomatoes de nagenoeg perfecte score van 97%.

Na een ongeluk wil een tiener met geheugenverlies in Open Your Eyes haar leven weer opbouwen in een geheugencentrum, maar ze wordt argwanend door de onconventionele behandeling.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij een abonnement op Netflix en HBO Max?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen