search
Mis deze niet op Netflix: Opvallende oorlogsthriller met Brad Pitt wordt binnenkort verwijderd
Series / Specials

Mis deze niet op Netflix: Opvallende oorlogsthriller met Brad Pitt wordt binnenkort verwijderd

Bekijk deze twee fantastische films voordat ze na 14 augustus van Netflix verdwijnen.

Als je de leukste films en series wilt kijken, dan is een abonnement op Netflix onmisbaar. Helaas verdwijnen er elke week enkele pareltjes om ruimte te maken voor nieuwe titels. Ook deze twee films verdwijnen, maar gelukkig heb je nog even de tijd om ze nog een laatste keer te bekijken.

Senna



Deze documentairefilm over één van de beste formule 1-coureurs aller tijden is internationaal bekroond. De film heeft dit grote succes mede te danken aan het werk van de getalenteerde regisseur Asif Kapadia.

Senna volgt het leven en de carrière van de Braziliaanse Ayrton Senna. Hij is drievoudig Formule 1-kampioen en zonder twijfel één van de meest getalenteerde coureurs aller tijden. De film begint in 1984, toen Senna zijn carrière begon bij Toleman en Lotus.

Laatste kans: tot en met 14 augustus op Netflix



Allied



De tweede kijktip van dit artikel is een bloedstollende thriller geregisseerd door Robert Zemeckis, vooral bekend van zijn werk aan Forrest Gump. Voor de film Allied werkte Zemeckis samen met een sterrencast met onder andere Brad Pitt, Marion Cotillard en Jared Harris.

Allied speelt zich af ten tijde van de Tweede Wereldoorlog en volgt de geallieerde agent Max Vatan. Hij wordt verliefd op een Franse spion en wanneer hij erachter komt dat ze een dubbelagent is, moet hij alles op alles zetten om haar onschuld te bewijzen.

Laatste kans: tot en met 14 augustus op Netflix

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Raad jij iedereen Allied aan?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen