search
Premièredatum 'Squid Game' seizoen 2 officieel bekendgemaakt én meer over het vervolg
Series / Nieuws

Premièredatum 'Squid Game' seizoen 2 officieel bekendgemaakt én meer over het vervolg

Netflix plaatst een nieuwe trailer en komt met nog meer berichten over de hit.

Het is een tijdje stil geweest, maar het tweede seizoen van Squid Game komt er eindelijk aan! Netflix heeft een nieuwe trailer online geplaatst, waarin tegelijkertijd de start van het tweede seizoen wordt bekendgemaakt.

De fans kunnen vanaf 26 december weer smullen van de Koreaanse hitserie. Daarnaast komt Netflix met een goed bericht: het derde seizoen van Squid Game is akkoord en dit zal tevens het laatste seizoen zijn.

Vastbesloten


Het debuutseizoen eindigde ermee dat de hoofdpersoon Gi-hun (Lee Jung-jae), drie jaar na zijn overwinning, nog steeds vastbesloten is om erachter te komen wie er achter het spel zit.

Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Gi-hun gaat op zoek naar de man in het strakke pak op het metrostation. Uiteindelijk realiseert hij zich dat, om het spel te beëindigen, hij opnieuw zal moeten deelnemen.

Boom


De bedenker, regisseur en uitvoerend producent van de serie, Hwang Dong-hyuk, heeft op Netflix' website een brief gepost waarin hij zijn enthousiasme uitspreekt. "Het is ontzettend opwindend om te zien hoe het zaadje dat werd geplant ['Squid Game'] is uitgegroeid tot een boom," aldus Hwang.



Seizoen 2 van Squid Game wordt op 26 december verwacht op Netflix. Het derde, tevens laatste seizoen van de hitserie zal in 2025 te zien zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zin in Squid Game seizoen 2?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen