search
Officiële aankondiging: 'Star Wars: Skeleton Crew' gaat eerder van start
Series / Nieuws

Officiële aankondiging: 'Star Wars: Skeleton Crew' gaat eerder van start

De nieuwste spin-off in de wereld van 'Star Wars' zal eerder te zien zijn op Disney+.

Dave Filoni en Jon Favreau komen met een bijzondere nieuwe serie in de franchise. Star Wars: Skeleton Crew. Net zoals in Andor en Ahsoka speelt het verhaal zich in de jaren na Return of the Jedi af, maar de hoofdpersonages zijn stuk voor stuk kinderen.

Het tijschrift PEOPLE had een interview met een van de volwassenen in de serie, namelijk Jude Law. Tevens is bekend wanneer we de serie te zien krijgen: Star Wars: Skeleton Crew is vanaf 3 december aanstaande te streamen.

Onder de radar


Star Wars: Skeleton Crew bleef langere tijd onder de radar. Nadat de spin-off in 2022 werd aangekondigd bleef het lange tijd stil en vervolgens besloot Disney om de première uit te stellen.

Law speelt de Jedi Jod Na Nawood, die vier verdwaalde kinderen moet helpen om hun weg te vinden, nadat ze door omstandigheden verdwaald zijn geraakt. De eerste beelden kun je hier bekijken.

Opwinding


De acteur omschrijft het verhaal als "vrolijk", waarbij zowel zijn personage als de vier hoofdrolspelers, Ryan Kiera Armstrong, Ravi Cabot-Conyers, Kyriana Kratter en Robert Timothy Smith, geen rustig moment hebben. "Ze bevinden zich constant in een staat van opwinding, want het gevaar ligt overal op de loer. Ik heb een geweldige tijd gehad tijdens de opnames," aldus de Britse acteur.

Bekijk op instagram



Star Wars: Skeleton Crew is vanaf 3 december te zien op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Star Wars: Skeleton Crew: wordt deze beter dan The Acolyte?

  • Ja, dat moet wel

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, meer van hetzelfde

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen