search
'Cobra Kai'-fans opgelet: mogelijke spin-off over dit bekende personage in de maak
Series / Nieuws

'Cobra Kai'-fans opgelet: mogelijke spin-off over dit bekende personage in de maak

Het lijkt erop dat de jongere jaren van de bekende leermeester in beeld gebracht zullen worden.

Binnenkort eindigt het succesvolle Cobra Kai met het zesde seizoen, waarvan deel één onlangs op Netflix is verschenen. Het avontuur stopt hier echter niet, daar de producenten alweer een bijzondere spin-off in gedachten hebben.

De hitserie Cobra Kai is zelf natuurlijk gebaseerd op de immens populaire The Karate Kid-films uit de jaren 80. In die films stonden twee personages centraal: Daniel LaRusso (Ralph Macchio) en Mr. Kesuke Miyagi (Pat Morita), en laatstgenoemde is volgens de producenten rijp voor een spin-off.

Focus eerst op Cobra Kai


Cobra Kai-makers Hayden Schlossberg, Jon Hurwitz en Josh Heald hebben in een interview hun plannen onthuld over wat er te wachten staat als de serie tot een einde komt. Volgens het trio zijn ze eigenlijk pas begonnen met het uitbreiden van de wereld van The Karate Kid, maar eerst ligt de focus op het afronden van Cobra Kai.

Schlossberg vertelt: "Ja zeker! We denken constant aan spin-offs van 'Cobra Kai'. Daarom refereerden we dit seizoen geregeld aan Mr. Miyagi. We hebben zelfs Robert Mark Kamen, schrijver van 'The Karate Kid', benaderd om de volledige achtergrond van Miyagi in beeld te krijgen."

Mogelijk niet de enige spin-off


De producenten kijken uit naar de prequelserie over Mr. Miyagi en zien kansen voor nog meer titels. "Dat kunnen we met elk personage in de serie doen. We denken erover na terwijl we alles afronden. We denken aan het plezier om hen in hun toekomst te volgen en daarnaast denken we aan het verleden,” aldus Schlossberg.



Op 15 november gaat het tweede deel van Cobra Kai seizoen zes in première. In de tussentijd kun je alle afleveringen op Netflix bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Verdient de serie Cobra Kai een spin-off?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen