search
Deze sitcom heeft 21% op Rotten Tomatoes: "Lomp, voorspelbaar en grotendeels zonder humor"
Series / Specials

Deze sitcom heeft 21% op Rotten Tomatoes: "Lomp, voorspelbaar en grotendeels zonder humor"

De sitcom 'Man Up!' werd al snel geannuleerd door lage kijkcijfers.

In 2011 kwam de sitcom Man Up! uit op de Amerikaanse zender ABC. Het zou toen een van de doorbraakhits moeten worden, maar uiteindelijk werd de serie een flop en werd het na één seizoen al stopgezet.

Man Up! is gemaakt en geschreven door Christopher Moynihan met Amanda Detmer, Christopher Moynihan, Dan Fogler, Charlotte Labadie, Henry Simmons, Mather Zickel, Teri Polo, Jason Rogel en Jake Johnson die meespelen in de serie.

Verhaal


Man Up! draait om het leven van drie moderne mannen die proberen in contact te komen met hun innerlijke "stoere kerels" en opnieuw te definiëren wat het betekent om een "echte man" te zijn. Volgens een grafische weergave aan het begin van de pilotaflevering speelt de serie zich af in Gahanna, Ohio.

Volgens adverteerders die de pilot hadden gezien, stond Man Up! op het punt om een van de vier doorbraakhits van het televisieseizoen 2011-12 te worden samen met 2 Broke Girls, A Gifted Man en How to Be a Gentleman. Van deze vier series werd echter alleen 2 Broke Girls verlengd voor een tweede seizoen.

Flop


Man Up! werd dus na één seizoen geannuleerd, volgens ABC door lage kijkcijfers. Slechts acht afleveringen van de 13 werden op televisie uitgezonden, hoewel alle 13 afleveringen online beschikbaar waren. De afleveringen bleven online tot eind januari 2012, toen ze van de website van ABC werden verwijderd.



De critici waren ook niet positief over de serie. Zo heeft Man Up! een score van 21% op Rotten Tomatoes. De kritische consensus op de website luidt: "Man Up! is een ongeïnspireerde strijd-der-geslachten-sitcom die lomp, voorspelbaar en grotendeels zonder humor is."

Kijken?


Wil je Man Up! zien? De serie is niet te vinden op de verschillende streamingdiensten in Nederland en is ook niet beschikbaar op dvd of blu-ray.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Man Up! is inderdaad bagger

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens / Geen idee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen