search
Dit is de jonge Dexter in de eerste teaser voor de prequelserie 'Dexter: Original Sin'
Series / Nieuws

Dit is de jonge Dexter in de eerste teaser voor de prequelserie 'Dexter: Original Sin'

De bloedlustige seriemoordenaar had er al op jonge leeftijd zin in.

Vorige week vond in Californië de San Diego Comic-Con plaats. Traditiegetrouw wordt de wereld getrakteerd op veel nieuwe trailers tijdens het jaarlijkse evenement. Dit jaar was dat niet anders.

Een van de nieuwe trailers was een eerste teaser voor Dexter: Original Sin. De prequel van de legendarische misdaadserie gaat later dit jaar in première.

Original Sin


Original Sin zal zich, zoals de titel al doet vermoeden, richten op de jonge jaren van de iconische seriemoordenaar met een morele code. We zien hoe de jonge Dexter langzaam transformeert in de volwassen Dexter die we kennen uit de hoofdserie. In tegenstelling tot het eerste seizoen van de hoofdserie is de prequel niet gebaseerd op de originele boeken van schrijver Jeff Lindsay.

In de teaser zien we een creatieve variant op de wereldberoemde openingstitels van de serie. Daarnaast zien we de Ierse acteur Patrick Gibson als de jeugdige Dexter Morgan.

Netflix


Dexter: Original Sin staat gepland voor december dit jaar. De originele Dexter is momenteel te bewonderen op SkyShowtime alsook op Netflix. New Blood vind je op NPO Plus.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Dexter: Original Sin: zin in?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen