search
Vier kijktips op NPO Plus: perfecte mix van romantiek, spanning en misdaad
Series / Specials

Vier kijktips op NPO Plus: perfecte mix van romantiek, spanning en misdaad

Geniet van geweldige series op NPO Start/ Plus, waaronder een serie die een knipoog geeft naar de iconische film Psycho.

Sommige serieliefhebbers denken dat een duur abonnement van grote streamingdiensten noodzakelijk is om de beste series te bekijken, maar niets is minder waar. Op de Nederlandse NPO Start/ Plus staan namelijk veel fantastische series, waaronder deze vier kijktips.

Captivated



Deze spannende misdaadserie is in Engeland bekend onder de naam Too Good to Be True en is gewoon te streamen op NPO Start. Captivated is volgens velen een kleine knipoog naar Psycho uit 1960 met Anthony Perkins.

In Captivated krijgt alleenstaande moeder Rachel een fantastische baan aangeboden. Ze mag beginnen als schoonmaakster voor een zeer rijke zakenman,Elliot. Deze baan is haar redding, maar in de schaduwen lurken grote gevaren.



Lost Boys & Fairies



Lost Boys & Fairies is gemaakt door Daf James en geregisseerd door James Kent. Hun serie met Siôn Daniel Young en Fra Fee in de hoofdrollen is te streamen op NPO Plus.

In Lost Boys & Fairies worstelen Gabriel en Andy om een kind te adopteren. Gabriel twijfelt echter door zijn carrière als dragqueen en zijn problemen in het verleden met zijn drugsverslaving. Dan ontmoeten ze Jake, een jongen die huiselijk geweld heeft meegemaakt.



The Inheritance



Deze Britse dramaserie op NPO Plus heeft een ware sterrencast. Zo spelen onder andere Samantha Bond (James Bond) en Robert James-Collier (Downton Abbey) de hoofdrollen.

Op het eerste gezicht is The Inheritance een beetje te vergelijken met de hitfilm Knives Out.De drie kinderen van de patriarch Dennis komen na zijn dood bij elkaar, maar ontdekken dan dat ze niet zijn genoemd in zijn testament. Ze denken dat hun vader vermoord is.

A'dam - E.V.A.



Ook A'dam - E.V.A. is uiteraard gewoon te streamen op NPO Plus. De afkorting in de titel zijn een knipoog naar Adam en Eva en staan tegelijk voor 'Amsterdam en vele anderen' en dat is dan ook precies waar de serie over gaat.

A'dam - E.V.A. volgt in Amsterdam verschillende situaties die gelinkt zijn aan de hedendaagse Adam en Eva. Hierdoor wordt duidelijk hoe iedereen met elkaar verbonden is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij een abonnement op NPO Plus?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen