search
Must-see: vier fantastische kijktips op NPO Start en NPO Plus
Series / Specials

Must-see: vier fantastische kijktips op NPO Start en NPO Plus

Ontdek vier geweldige series op NPO Start/Plus voor drama, misdaad en romantiek.

Er staan heel veel leuke series op Netflix, maar dat is zeker niet de enige streamingdienst met leuke titels. Veel mensen sluiten meteen een duur abonnement af op een internationale site, maar op de Nederlandse NPO Start/Plus staan ook enkele pareltjes, zoals deze vier kijktips.

Break Free



Deze documentaire op NPO Start zal je op het puntje van je stoel houden. En als je alle afleveringen van seizoen één gekeken hebt, staan er nog vier seizoenen voor je klaar!

Break Free gaat over verschillende jonge mensen die hun dagelijks leven wilden doorbreken. Ze besloten allemaal om naar het buitenland te gaan, maar zijn nooit meer teruggekomen.



Before We Die



Deze tweede kijktip blijft een beetje hangen in de grimmige en duistere toon van Break Free. Before We Die op NPO Plus is namelijk een misdaadserie.

Rechercheurs Hanna Svensson en Björn onderzoeken een misdaadsyndicaat van de familie Mimica uit Kroatië. Hun spoor lijkt dood te lopen, maar dan wordt er belangrijke informatie gelekt. Wie is hier verantwoordelijk voor?



Hollands Hoop



Hollands Hoop is één van de best bekeken series op NPO Plus. De serie heeft op het moment van schrijven maar liefst drie seizoenen. Genoeg afleveringen om te bingen, dus!

Hollands Hoop gaat over Fokke Augustinus. Hij is een forensisch psychiater, maar heeft een burn-out. Samen met zijn vrouw en kinderen verhuist hij naar Groningen om het boerenbedrijf van zijn vader over te nemen. Dan ontdekt hij dat een criminele organisatie gebruik maakt van de boerderij.



Victoria



De laatste kijktip op NPO Plus is een romantische serie om bij weg te zwijmelen. Ook deze serie heeft drie seizoenen, elk van ongeveer tien afleveringen.

Victoria is een kostuumdrama dat zich afspeelt tussen 1819 en 1901. De serie volgt het privé- en liefdesleven van de Britse koningin Victoria, maar laat ook zien hoe de jonge koningin het land heeft geregeerd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kijk jij ondertussen vaker series en andere programma's op NPO Start en NPO Plus?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen