search
'The Boys' krijgt een bloedstollend einde volgens de showrunner: "niemand is veilig"
Series / Nieuws

'The Boys' krijgt een bloedstollend einde volgens de showrunner: "niemand is veilig"

Maker Eric Kripke krijgt alle vrijheid van Amazon Studios om het einde naar wens vorm te geven.

De verfilming van de satirische strip The Boys nadert het einde. Eerder werd bekendgemaakt dat het vijfde seizoen tevens het slot van het verhaal betekent.

Kripke heeft bij de Comic-Con in San Diego een interview aan Games Radar gegeven. Hij en de overige makers hebben ongelooflijk veel zin in het vijfde seizoen. Hij kan iedereen ombrengen zonder zorgen over de rest van het verhaal.

Geen garantie


Tot dusver zijn alle supes gespaard gebleven in de talloze slachtingen die we hebben gezien. Het gaat immers om superhelden die lang niet allemaal psychologisch in balans zijn.

Het einde van de serie biedt echter geen garantie. Kripke: "Dat is het leuke van een slotseizoen. Je kunt eens flink uitpakken en we gaan voor een groots en apocalyptisch einde. Niemand is veilig, want we hoeven geen rekening te houden met de verdere ontwikkeling van het verhaal".

Nalatenschap


Verder spreekt de maker zijn dankbaarheid uit aan Amazon, voor het feit dat hij The Boys op zijn eigen manier mocht verfilmen. "We zijn blij dat we de kans gekregen hebben om de serie naar eigen inzicht af te ronden. Ik wil dit ook tot een goed einde brengen, voor de nalatenschap van de serie," aldus Kripke.

Bekijk op instagram



The Boys is te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij benieuw hoe The Boys eindigt?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen