search
Prime Video presenteert: Nieuwe komedie met 'Modern Family'-ster over bijzondere familieband
Series / Nieuws

Prime Video presenteert: Nieuwe komedie met 'Modern Family'-ster over bijzondere familieband

De serie is er één voor iedereen die zich kan vinden in de band tussen vader en zoon.

De meeste mensen kennen hem als de hilarische, en soms hysterische Cameron Tucker uit de succesvolle sitcom Modern Family. Maar nu komt acteur Eric Stonestreet met de nieuwe komedieserie Home Team.

Na een flinke strijd tussen meerdere studio's die geïnteresseerd waren in het nieuwe project, is Prime Video er uiteindelijk met de winst vandoor gegaan. Home Team belooft een aandoenlijke komedieserie te worden die de band tussen vader en zoon in beeld brengt.

Hart op de juiste plek


De serie is geschreven door Jason Belleville, die het op zijn beurt baseerde op een verhaal van hem en Austin Winsberg. Home Team wordt omschreven als een komedie met een groot hart en een liefdesbrief aan vader-zoon relaties.

Het volgt Scott Hansen (Stonestreet) die, terwijl hij zijn vader naar een bejaardentehuis verhuist, zijn leven weer op de rails krijgt op een nieuwe werkplek en leert om in het moment te leven, omringd door mensen die daar aanzienlijk minder tijd voor hebben.

Echte ervaringen maken de serie


Home Team is geïnspireerd door de sterke relaties die Stonestreet en American football-speler Peyton Manning, die de serie mede-produceert, met hun vaders hebben. Het brengt Stonestreet en Manning voor de eerste keer weer bij elkaar na Manning's cameo in Modern Family in 2017.



Wanneer Home Team precies uitkomt is nog niet bekend. Je kunt tot die tijd nog eens alle afleveringen van Modern Family streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Denk jij dat Home Team een succes wordt?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen