search
Wordt Kamp Halfbloed in 'Percy Jackson' seizoen 2 volledig omgegooid?
Series / Foto's

Wordt Kamp Halfbloed in 'Percy Jackson' seizoen 2 volledig omgegooid?

Uitvoerend producent Becky Riordan komt met een onverwacht bericht op X.

Disney+ heeft een met Percy Jackson and the Olympians een prima verfilming van Rick Riordans boekenserie op het scherm gebracht. De opnames voor het tweede seizoen zijn inmiddels bezig, zo blijkt uit het Twitterversum.

Fans worden hier uiteraard vrolijk van, wel heeft Keet (@pjs2), een verzoek. Het Grote Huis is namelijk te weinig te zien geweest in het eerste seizoen. Dit centrale gebouw binnen Kamp Halfbloed is van enorm belang in het verhaal en Becky Riordan lichtte toe wat de plannen zijn.

Beperkingen


Keet postte een concept-afbeelding van Fernando Acosta en schrijft hierbij: "We hebben niet een volledige shot van het Grote Huis te zien gekregen in het eerste seizoen". In het Grote Huis bevindt zich de centrale administratie van Chiron (Glynn Thurman), maar bevat ook de nodige magie.

Becky Riordan reageerde op Keet en legde uit dat het tweede seizoen wat dat betreft verbetering biedt. De vrouw van schrijver Riordan legt uit dat het eerste seizoen "beperkingen had wat de productie betreft".

Zijkant


Riordan voegde hier het volgende aan toe: "Vanuit de producententent zit ik naar de zijkant van het decor [van het Grote Huis] te kijken. Binnen wordt de eerste scène van het tweede seizoen gefilmd". Het ziet er met andere woorden goed uit wat het vervolg van Percy's (Lee Walker Scobell) betreft.



Percy Jackson and the Olympians kun je streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Al zin in Percy Jackson seizoen 2?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen