search
Eerste recensies van 'Time Bandits': Is de nieuwe fantasyserie een kaskraker of een flop?
Series / Nieuws

Eerste recensies van 'Time Bandits': Is de nieuwe fantasyserie een kaskraker of een flop?

De nieuwe serie Time Bandits op Apple TV+ wordt door critici en kijkers gemengd ontvangen .

In 1981 kwam de film Time Bandits van regisseur Terry Gilliam uit. Deze film was razend populair in de jaren tachtig, maar heeft zijn populariteit niet verloren. Er is recentelijk een gelijknamige serie uitgekomen gebaseerd op deze film. Is deze eigenlijk wel de moeite waard om te kijken?

De serie is gemaakt door Jemaine Clement (Despicable Me), Iain Morris (The Inbetweeners) en Taika Waititi (Boy). Deze fantasy serie heeft een geweldige cast met Lisa Kudrow (Friends) in de hoofdrol. Ook Kal-El Tuck, Tadhg Murphy, Roger Jean en vele anderen schitteren in deze serie.

Rotten Tomatoes


Time Bandits gaat over een groep dieven die door tijd en ruimte reizen. Tijdens deze komische reis krijgen ze gezelschap van hun nieuwe rekruut. Dit is een elfjarige die alles weet en wil weten over de geschiedenis.

Dit plot sprak de critici op Rotten Tomatoes heel erg aan. Zij geven de serie namelijk een fantastische score van 81% (op het moment van schrijven).

De recensies


Volgens criticus Craig Mathieson van The Age (Australia) is Time Bandits "een kindvriendelijke serie zonder dat dit ten koste gaat van een toon die is opgebouwd uit [...] domme misverstanden. [...] Het is die zeldzame remake die heel goed is."



Opvallend genoeg vinden kijkers de serie niet zo goed. Zij geven Time Bandits een magere score van 51%. Wel geven zij veel complimenten aan Kudrow en haar optreden.

Apple TV+


Ben je nieuwsgierig geworden naar Time Bandits? Stream de serie dan op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij eerder over de serie Time Bandits gehoord?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen