search
Mis het niet: 9 onweerstaanbare nieuwe series op Netflix die je deze week kunt streamen
Series / Nieuws

Mis het niet: 9 onweerstaanbare nieuwe series op Netflix die je deze week kunt streamen

Deze week zie je indrukwekkende documentaires, actie, spanning en veel leuks voor de kinderen.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Secret World of Sound with David Attenborough


Verschijnt op: Woensdag 7 augustus | Release: Seizoen 1 | Genre: Documentaire | Kijk op: Netflix

In deze meeslepende docuserie, die wordt verteld door Sir David Attenborough, legt geavanceerde audiotechnologie het geluid van de natuur vast zoals je nog nooit hebt gehoord.



The Umbrella Academy


Verschijnt op: Donderdag 8 augustus | Release: Seizoen 4 | Genre: Actie / Avontuur / Komedie | Kijk op: Netflix

Een familie van voormalige kindersuperhelden, die nu uit elkaar zijn gegroeid, moet weer samenkomen om de wereld te blijven beschermen.



Sahmaran


Verschijnt op: Donderdag 8 augustus | Release: Seizoen 2 | Genre: Avontuur / Drama / Romantiek | Kijk op: Netflix

Wanneer Sahsu naar Adana reist voor een lezing, krijgt ze de ideale gelegenheid om haar vervreemde grootvader onder ogen te komen. Al snel bevindt ze zich echter midden in een legende.



Overige series nieuw op Netflix


Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

5 augustus: Gabby's Poppenhuis (seizoen 10) - Animatie / Komedie / Familie - In deze kleurrijke kinderserie beleven een meisje en haar poezenvriendjes avonturen in een magisch poppenhuis.

6 augustus: Rising Impact (seizoen 2) - Animatie / Actie / Avontuur - Wanneer de natuurlijke gave van een derdeklasser voor golf per ongeluk wordt ontdekt door een profspeler, begint de jongen aan een avontuur om 's werelds beste golfer te worden.

6 augustus: The Influencer (seizoen 1 - aflevering 1) - Spelprogramma / Reality-TV - YouTube, TikTok, Instagram: 77 topinfluencers laten zien hoe ze op strategische wijze de meeste aandacht naar zich toetrekken in deze sociale survivalserie met hoge inzet.

9 augustus: Blue Ribbon Baking Championshop (seizoen 1) - Reality-TV / Spelprogramma - De bakkers die Blue Ribbon-winnaar zijn geworden op nationale beurzen in de VS strijden voor de eerste keer in een bakwedstrijd om de hoogste eer en een geldprijs van $100.000.

9 augustus: Pokémon Horizons (seizoen 3) - Animatie / Actie / Avontuur - Dankzij een hanger en een oeroude Pokéball reizen Liko en de Volttackle-aeronauten van de Kanto-regio naar Paldea en ontdekken nieuwe mysteries, vrienden en Pokémon!

10 augustus: Romance in the House (seizoen 1) - Drama / Romantiek - Nadat zijn bedrijf failliet is gegaan, heeft een man elf jaar lang geen contact met zijn familie. Wanneer hij terugkeert als hun rijke huisbaas, volgt een chaotische hereniging.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen