search
Mis geen moment: De allernieuwste afleveringen op NPO Start van deze week
Series / Nieuws

Mis geen moment: De allernieuwste afleveringen op NPO Start van deze week

De Nederlandse omroepen zijn begonnen met een periode vol internationale misdaadseries.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Max Vakantieman


Verschijnt op: Maandag 5 augustus | Release: Seizoen 6 - aflevering 5 | Genre: Nieuws / Talkshow | Kijk op: NPO Start

In MAX vakantieman schiet Sybrand Niessen gedupeerde reizigers met groot en klein vakantieleed te hulp.



De Slimste Mens


Verschijnt op: Maandag 5 augustus | Release: Seizoen 1 - aflevering 11-15 | Genre: Spelprogramma | Kijk op: NPO Start

Quiz met een knipoog, waarbij het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief kunnen denken. Jurylid Maarten van Rossem staat Philip Freriks bij en levert op zijn geheel eigen wijze commentaar op de kandidaten en hun kennis. Stream elke werkdag een nieuwe aflevering.



The Suspect


Verschijnt op: Dinsdag 6 augustus | Release: Seizoen 1 - aflevering 5 | Genre: Drama / Mysterie / Thriller | Kijk op: NPO Start

Dokter Joseph O'Loughlin heeft een succesvolle carrière als klinisch psycholoog, maar een onverwachte diagnose gooit zijn leven overhoop. Als de politie hem vervolgens vraagt om te helpen bij het onderzoek naar de moord op een jonge vrouw, duiken er geheimen uit zijn verleden op.




Overige series nieuw op NPO Start


Hieronder de overige series die deze week op NPO Start verschijnen.

7 augustus: The Corridors of Power (seizoen 1 - aflevering 6) - Documentaire - Aan de hand van archiefbeelden en interviews met politici als Henry Kissinger, Hillary Clinton en Madeleine Albright wordt getracht de vraag van voormalig VN-ambassadeur Samantha Power te beantwoorden: waarom lukt het Amerikaanse leiders steeds niet om genocide te stoppen?

8 augustus: The Inheritance (seizoen 1 - aflevering 1) - Drama - Na de dood van vader Dennis blijkt hij zijn drie kinderen niets te hebben nagelaten. Dat roept vragen bij ze op. Ze denken dat hij geen natuurlijke dood is gestorven, al wijst in eerste instantie niets erop dat hij vermoord is. Ze gaan op onderzoek uit, wat niet zonder gevaar is.

9 augustus: Detective#24 (seizoen 1 - aflevering 1-2) - Misdaad / Drama / Mysterie - Deze serie olgt de misdaadzaken van een roekeloze ex-officier van justitie die is gedegradeerd tot een baan in een vluchtelingendetentiecentrum en haar partner - een asielzoeker uit Somalië die een geniale politieonderzoeker blijkt te zijn.

10 augustus: Untill I Kill You (seizoen 1 - aflevering 1-2) - Misdaad - Delia Balmer, een uitzendverpleegster, ontmoette Sweeney, die bekende zijn ex-vriendin te hebben vermoord. Hij viel haar aan voordat hij wist te ontkomen. Zeven jaar later, nadat hij was gearresteerd voor een andere moord, herbouwde Balmer haar leven om Sweeney onder ogen te komen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen