search
Na $300 miljoen kostende 'Citadel' is er nu de trailer voor 'Citadel: Honey Bunny'
Series / Trailer

Na $300 miljoen kostende 'Citadel' is er nu de trailer voor 'Citadel: Honey Bunny'

De wereld van Citadel wordt in november uitgebreid met Citadel: Honey Bunny.

Met een productiebudget van $300 miljoen verscheen in 2023 de serie Citadel op Prime Video. De spionagethriller van uitvoerend producenten Anthony en Joe Russo (Avengers: Endgame) was geen doorslaand succes, maar later dit jaar verschijnt er wel een tweede én derde serie in de reeks.

In oktober verschijnt de Italiaanse spin-off Citadel: Diana en de maand daarna is het tijd voor Citadel: Honey Bunny, een Indiase spin-off.

Citadel: Honey Bunny


Honey Bunny is bedacht, geschreven en geregisseerd door het duo Raj & DK en de hoofdrollen zijn voor Varun Dhawan en Samantha Ruth Prabhu, die respectievelijk Bunny en Honey spelen.

"Citadel: Honey Bunny is een roekeloze mix van rauwe, snelle actie en meeslepend drama met uitzonderlijke optredens. We zijn verheugd Varun te introduceren als een edgy actieheld. En Samantha tilt haar actietalent naar een hoger niveau," zeggen Raj & DK tegenover Variety. "We zijn ook verheugd opnieuw samen te werken met de krachtpatser Kay Kay Menon, en hebben het geluk dat we een ongelooflijke cast hebben."

November


Op 7 november debuteert Citadel: Honey Bunny op Prime Video, en dit is nadat Citadel: Diana in première is gegaan op 10 oktober. De originele Citadel met Richard Madden en Priyanka Chopra Jonas start binnenkort met de opnames voor het tweede seizoen. Hieronder de trailer voor Honey Bunny.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welk cijfer geef jij de serie Citadel?

  • Een 8 of hoger

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Lager dan een 8

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen