search
Aangrijpende en heftige beelden 'The Last of Us' seizoen 2: "Wat heb je met haar gedaan?"
Series / Video/clip/featurette

Aangrijpende en heftige beelden 'The Last of Us' seizoen 2: "Wat heb je met haar gedaan?"

HBO Max komt komende periode met heel wat gave nieuwe series en seizoenen.

Begin 2023 verscheen op HBO Max het eerste seizoen van de post-apocalyptische dramaserie The Last of Us, met hoofdrollen voor Pedro Pascal en Bella Ramsey. Volgend jaar verschijnt het tweede seizoen, en nu hebben we daaruit de eerste beelden.

Het eerste seizoen draaide zeker niet alleen om de "zombies". De relatie tussen met name Joel (Pascal) en Ellie (Ramsey) was het centrale middelpunt. Maar er waren uiteraard meer personages en gebeurtenissen te zien in de eerste negen afleveringen.

Eerste beelden


In de 2024-2025 preview van HBO Max krijgen we nu de eerste beelden te zien uit het tweede seizoen. In een mooie twintig seconden zien uiteraard Joel en Ellie, maar ook de nieuwe personages van Catherine O’Hara, Isabela Merced, Kaitlyn Dever en Jeffrey Wright.

Maar er is meer. We zien ook hoe Abby probeert te ontsnappen aan een groep zombies. Daarnaast zien we de Seraphites in actie en de Clickers tijdens een actiescène in de metro.

"Wat heb je gedaan?"


Aan het einde zien we een emotionele scène met Joel. Het personage wordt gevraagd wat hij met vermoedelijk Ellie heeft gedaan. Zijn emotionele reactie: "Ik heb haar gered". Bekijk de beelden hieronder, vanaf 1:17.



In bovenstaande preview zie je ook de eerste uit de 2025-series The White Lotus (seizoen 3), Welcome to Derry en A Knight of the Seven Kingdoms en nog veel meer. Alles verschijnt in 2024 of 2025 op HBO Max.

Ook interessant
Deze spin-off over een legendarisch 'Star Wars'-personage is officieel morsdood
Ondanks vergevorderde plannen gaat de serie over dit iconische personage niet door... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen