search
Ontdek 4 onbekende en verbazingwekkende must-watch series op Netflix die je nog niet kent
Series / Nieuws

Ontdek 4 onbekende en verbazingwekkende must-watch series op Netflix die je nog niet kent

Of je nu van een goede docuserie houdt of een lekkere tienerdrama, je ontdekt het in deze vier aanraders.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot grote hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zijn verborgen juweeltjes die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze series voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

MH370: The Plane That Disappeared



Bij ons is het tragische lot van vlucht MH17 natuurlijk bekend, maar een paar maanden eerder dat jaar vond een andere zaak plaats waarbij een vlucht van Malaysia Airlines betrokken was. Hierover verscheen in 2023 een aangrijpende documentaire op Netflix. Op Rotten Tomatoes kan de docuserie op goede cijfers rekenen. Het krijgt van de critici een prima score van 70%.

Een Malaysia Airlines-vliegtuig met 239 mensen aan boord verdwijnt tijdens de vlucht, tot grote schrik wereldwijd. Iedereen zoekt naar antwoorden, van luchtvaartdeskundigen tot internetonderzoekers. Ontdek het in de serie MH370: The Plane That Disappeared.



Get Gotti



Wie houdt er nu niet van een goed maffia-verhaal? Op Rotten Tomatoes laat het publiek in ieder geval zien van wel. De docuserie krijgt een uitstekende score van 83%.

Get Gotti - Wanneer maffiabaas Paul Castellano op klaarlichte dag wordt vermoord, wordt zijn moordenaar het hoofd van de Gambino-misdaadfamilie - en de meest gezochte gangster van New York.



Everything Now



Van deze Britse tienerserie stream je acht afleveringen op Netflix. De Tomatometer laat zien dat publiek en critici de serie zeer kunnen waarderen, te zien aan het waarderingscijfer van 90%.

Na maanden herstellen van een eetstoornis bedenkt de zestienjarige Mia in Everything Now een bucketlist vol typische tienerervaringen om haar verloren tijd in te halen.



Escaping Twin Flames



Niet veel docuseries kunnen rekenen op een perfecte score, maar Escaping Twin Flames wel, te zien aan de foutloze 100%. Stream deze driedelige docuserie op Netflix.

Een stel startte een bedrijf om mensen via spiritualiteit de ware liefde te laten vinden. In deze docuserie vertellen oud-volgers nu wat voor heftigs daar allemaal plaatsvond.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen