search
'John Wick' krijgt een vervolgserie en Keanu Reeves is erbij betrokken
Series / Nieuws

'John Wick' krijgt een vervolgserie en Keanu Reeves is erbij betrokken

Deze spinoff-serie wordt anders dan The Continental door de betrokkenheid van Reeves en regisseur Chad Stahelski.

Na het grote succes van John Wick: Chapter 4 kon je erop wachten: er is een nieuwe spinoff-serie in de maak bij Lionsgate. De titel? John Wick: Under the High Table.

De serie geldt als een vervolg op de eerdere films en gaat over de organisatie die de huurmoordenaars die centraal staan in de franchise in actie brengt.

Hogere kwaliteit?


In tegenstelling tot de matig ontvangen serie The Continental Wick-ster zijn Keanu Reeves en regisseur Chad Stahelski nauw bij het project betrokken als producenten.

Volgens Deadline gaat de serie direct verder na de gebeurtenissen uit Chapter 4, waarin Wick meer dan waarschijnlijk het loodje heeft gelegd.

Vertrouwde namen


Stahelski, die als co-regisseur werkte aan John Wick en delen 2, 3 en 4 voor zijn eigen rekening nam, zal de pilot-aflevering regisseren.



Robert Levine, een van de bedenkers van de door Jeff Bridges aangevoerde thriller-serie The Old Man, schrijft het script voor Under the High Table.

Hoe zit het nu?


Of dit betekent dat we eindelijk 100% duidelijkheid krijgen over de dood van Wick, die door sommige fans wordt betwist, is nog even afwachten.

Volgend jaar kunnen we overigens ook nog de spinoff-film Ballerina met Ana de Armas in de bioscopen verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen