search
Keert deze (bijna) gecancelde scifi-serie dan toch snel terug?
Series / Nieuws

Keert deze (bijna) gecancelde scifi-serie dan toch snel terug?

Na een lange periode van onzekerheid komt deze goed ingelichte bron met een officieus bericht.

Het blijft stil rond de populaire scifi-serie The Orville. Er lijkt eindelijk een einde te komen aan deze periode van onzekerheid, aangezien hoofdrolspeler Scott Grimes met een opvallend bericht kwam.

Volgens de acteur, die luitenant Gordon Malloy speelt, staat het nieuwste seizoen in de startblokken. De opnames zouden begin 2025 van start gaan. Een officiële bevestiging van dit bericht moet echter nog komen.

Niet officieel


Grimes deed zijn uitspraak tijdens een recente Star Trek-conventie in Las Vegas. De cast van The Orville neemt hier ook aan deel, aangezien er overeenkomsten zijn tussen de twee series.

De X'-er @TrekProfiles plaatste dit bericht vervolgens op zijn account. Het is overduidelijke dat Grimes geen officieel kanaal is in dit opzicht. Hij werkt echter al jarenlang samen met de maker Seth MacFarlane. Voor The Orville maakte Grimes uit van American Dad! en is tevens een onderdeel van MacFarlane's serie Ted.

Goed ingelicht


De acteur is gezien zijn betrokkenheid bij het werk van MacFarlane potentieel goed ingelicht. We houden jullie uiteraard op de hoogte wat de voortzetting van The Orville betreft.



Kijk The Orville op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij fan van The Orville?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen