search
Groot personage op gave poster 'The Rings of Power' S2 is klaar voor de strijd
Series / Nieuws

Groot personage op gave poster 'The Rings of Power' S2 is klaar voor de strijd

Elrond is in volle oorlogsmodus in de nieuwe reeks afleveringen van de Lord of the Rings-serie.

Lord of the Rings-serie The Rings of Power keert later deze maand terug met een tweede seizoen, en dat nieuws laat Prime Video niet aan ons voorbij gaan met een grote marketingcampagne.

Na meerdere promotiematerialen is er nu ook een behoorlijk gave poster vrijgegeven waarop het personage Elrond (Robert Aramayo) centraal staat. De stoere elf is duidelijk klaar voor een epische strijd!

Een wereld vol duisternis


Deze nieuwe poster maakt opnieuw duidelijk dat het nieuwe seizoen duisterder wordt, maar ook meer actie zal bevatten. Of dat genoeg is om kritische fans te overtuigen, is nog maar de vraag.

De poster past perfect in het rijtje van andere recente posters waarop we Morfydd Clark's Galadriel zagen (met haar ring Nenya), maar ook Charlie Vickers als Annatar.

Sauron heeft het zwaar


Sauron is terug in seizoen 2 van The Rings of Power. Hij is verbannen door Galadriel en heeft geen leger of handlangers, dus moet er nu alles aan doen om aan te sterker en te zorgen voor de creatie van de Rings of Power, waarmee hij alle volken van Middle-earth onder zijn heerschap krijgt.



Deze situatie zorgt voor een hoop duisternis in de levens van de andere hoofdpersonages. Vriendschappen dreigen verloren te gaan, koninkrijken dreigen te vallen en het goed moet het kwaad zien te verslaan.

Eind augustus


In het tweede seizoen zien we acteurs als Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman en Sara Zwangobani.

The Rings of Power seizoen 2 is vanaf 29 augustus te streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen