search
Nog een klassieke 'Lord of the Rings'-schurk keert terug in 'The Rings of Power' S2
Series / Nieuws

Nog een klassieke 'Lord of the Rings'-schurk keert terug in 'The Rings of Power' S2

Begint The Rings of Power iets te zwaar te leunen op schurken uit de beroemde Lord of the Rings-trilogie?

We wisten al dat een aantal iconische schurken uit de Lord of the Rings-franchise hun opwachting zullen maken in The Rings of Power seizoen 2, maar dat komt nu nóg een naam bij.

Sauron is natuurlijk de opperschurk en staat centraal in seizoen 2, maar ook de Balrog die in de dwergenmijn Khazad-dum woont zien we terug en de zombie-achtige Barrow-Wights.

Een geduchte tegenstander


De toevoeging aan dit al indrukwekkend lijstje bad guys wordt nog eens extra pikant door de monsterlijke toevoeging van de griezelige reuzenspin Shelob.

In The Lord of the Rings: The Return of the King zagen we al hoe Frodo Baggins en Samwise Gamgee het opnamen tegen Shelob (en wonnen), maar nu is het de beurt aan Isildur.

Oorsprong van Isildur


Isildur is degene die uiteindelijk de vinger met de One Ring afhakt van Sauron en hem zo verslaat, maar we zitten nu nog vroeg in zijn verhaal. Shelob gaat in seizoen 2 al vroeg een waardige tegenstander zijn.



Acteur Maxim Baldry, die Isildur speelt in The Rings of Power deed de onthulling over Shelob in een interview met Entertainment Weekly.

Karakterontwikkeling


"Ik word wakker en moet met Shelob vechten om in veiligheid te komen. Een obscene manier om een seizoen te starten. We zien hoe Isildur groeit van jongen tot man in de nieuwe afleveringen", aldus Baldry.

The Rings of Power seizoen 2 is vanaf 29 augustus te streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Nog zo'n drie weken tot de start van seizoen 2: zit jij al klaar?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen