search
Vermakelijke en misdadige Netflix Original: vanaf vrijdag zie je 'Mission: Cross' op Netflix
Films / Specials

Vermakelijke en misdadige Netflix Original: vanaf vrijdag zie je 'Mission: Cross' op Netflix

De nieuwe Netflix Original 'Mission Cross' belooft spannend en grappig te zijn.

Netflix voegt binnenkort een film vol humor en actie toe aan zijn aanbod. Vanaf 9 augustus bekijk je op de streamingdienst de misdaadfilm Mission: Cross, over een getrouwd stel dat in een achtervolging terechtkomt.

Mission: Cross (originele titel: Keuroseu) is een Koreaanse actiefilm, geschreven en geregisseerd door Lee Myung Hoon. De film is een Netflix Original, wat betekent dat hij meteen op Netflix verschijnt.

Geheim verleden


In Mission: Cross zien we Park Kang-moo. Hij is een huisman die zijn verleden verborgen houdt voor zijn vrouw Kang Mi-seon, die misdaaddetective is. Zij weet niet dat haar man vroeger als special forces-officier werkte.

Op een dag verschijnt er een vreemde vrouw in het leven van Kang-moo, waardoor Mi-seon ervan uit gaat dat hij een affaire heeft. Hierdoor begint er een achtervolging, waarbij Mi-seon haar man op de hielen zit.

Misverstand


Kang-moo is echter op jacht naar iets heel anders… Dit kat-en-muisspel leidt tot onverwachte situaties, waarbij hij zijn nieuwe vredige leventje als huisman snel achter zich moet laten.



De rol van Park Kang-moo wordt gespeeld door Hwang Jung-min (The Wailing, Sinsegye) en die van Kang Mi-seon door Yum Jung-ah (A Tale of Two Sisters, Life is Beautiful). Daarnaast zien we Kim Joo-hun (Train to Busan) als Joong-san en Jeon Hye-jin (Sado) als Jang Hee-joo.

Adrenaline


In de trailer van de film gaat het er al heftig aan toe. Netflix belooft dat de film in ieder geval zal zorgen voor veel adrenaline, gelach en hartverwarmende momenten. De film verschijnt nieuw op Netflix dus hij heeft nog geen beoordelingen gehad van critics.

Bekijk Mission: Cross vanaf vrijdag 9 augustus op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen