search
Opvallende eerste beelden uit derde 'Game of Thrones'-serie 'A Knight of the Seven Kingdoms'
Series / Nieuws

Opvallende eerste beelden uit derde 'Game of Thrones'-serie 'A Knight of the Seven Kingdoms'

De heldhaftige avonturen van Dunk & Egg staan op het punt te beginnen.

Het tweede seizoen van House of the Dragon is pas net tot een einde gekomen, maar HBO geeft fans meteen meer materiaal uit de wereld van Westeros. De streamer deelt namelijk de eerste (bewegende) beelden van A Knight of the Seven Kingdoms.

De Game of Thrones-spinoff is een verfilming van de Dunk & Egg-novella's van schrijver George R.R. Martin. In een teaser trailer zien we voor het eerst de hoofdpersonages Ser Duncan the Tall en zijn schildknaap Egg in actie.

Teaser trailer


De teaser komt relatief erg vroeg; de serie begon namelijk pas in de tweede helft van juni met filmen. Dat verklaart wellicht ook de korte duur van de trailer, die niet voor niets wordt omschreven als een 'sneak peek'.

Nadat we eerder al een setfoto zagen van acteur Peter Claffey in kostuum als Ser Duncan the Tall, biedt de teaser nu ook de eerste bewegende beelden. Daarnaast zien we ook Dexter Sol Ansell in actie als de jonge Aegon 'Egg' Targaryen de Vijfde.

Westeros


De zes episodes van A Knight of the Seven Kingdoms staan op het programma voor de eerste helft van 2025. Als je in afwachting daarvan wat tijd wilt doorbrengen in Westeros doe je dat op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen