search
Ontdek deze 4 angstaanjagende horrorseries op Netflix die je waarschijnlijk gemist hebt
Series / Nieuws

Ontdek deze 4 angstaanjagende horrorseries op Netflix die je waarschijnlijk gemist hebt

Misschien ken je ze nog niet, maar deze huiveringwekkende titels zijn zeker aan te raden.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot grote hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zijn verborgen juweeltjes die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze series voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

Brand New Cherry Flavor



Het komt weinig voor dat zowel publiek als de critici op Rotten Tomatoes het volledig met elkaar eens zijn, maar in dit geval kunnen ze niet meer eensgezind zijn. Het krijgt van beiden een prima waarderingscijfer van 74%. Stream alle acht afleveringen op Netflix.

In de onconventionele horrorserie Brand New Cherry Flavor spreekt een filmmaker een vloek uit over de producent die haar werk heeft gestolen.



Black Summer



Deze serie begeeft zich in het Z Nation-universum en staat met twee seizoenen op Netflix. Op Rotten Tomatoes doet de serie het met een waarderingscijfer van 87% hartstikke goed.

In de grauwe, eerste dagen van een zombie-apocalypse sluiten een groep vreemden in Black Summer een band met elkaar om de kracht te vinden de verschrikkingen te overleven en terug te keren naar hun geliefden.



All of Us Are Dead



De Koreanen hebben inmiddels ook een behoorlijke horror-industrie ontwikkeld. Eén van die producten uit de rijke Koreaanse horror-catalogus is deze serie. Op Rotten Tomatoes krijgt de serie een uitstekende score van 89%. Een tweede seizoen komt eraan, het eerste stream je op Netflix.

Het is een gewone dag op school ... tot een zombievirus vrij spel krijgt. Wees snel, ren voor je leven en het allerbelangrijkste: laat je niet bijten. Ontdek het in All of Us Are Dead.



The Order



Tieners, weerwolven en een perfecte score. Vooral de critici zijn idolaat, en geven de serie de foutloze score van 100% op de Tomatometer. Bekijk alle twee de seizoenen op Netflix.

Om de dood van zijn moeder te wreken, sluit een student zich in The Order aan bij een geheime orde. Hij belandt in een oorlog tussen weerwolven en beoefenaars van duistere magie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij dol op horrorseries?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen