search
Nagelbijtende spanning in eerste beelden 'Disclaimer' met Cate Blanchett
Series / Nieuws

Nagelbijtende spanning in eerste beelden 'Disclaimer' met Cate Blanchett

De serie lijkt verplicht kijkvoer te zijn voor liefhebbers van psychologische thrillers.

De Mexicaanse grootmeester Alfonso Cuarón is terug van weggeweest. Nadat zijn film Roma uit 2018 overladen werd met lof door kijkers en critici nam de schrijver-regisseur alle tijd voor zijn nieuwe grote project: Disclaimer.

Cuarón begon zijn carrière in televisie, maar toen hij succes vond zette hij de stap naar film. Naast Roma is Cuarón ook bekend van films als Gravity, Children of Men en Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, voor veel fans de beste film uit de reeks.

Disclaimer


Met Disclaimer keert hij weer terug in serieland. De miniserie is een verfilming van de gelijknamig roman van Renee Knight. Het vertelt het verhaal van een televisiejournaliste die ontdekt dat ze zelf een personage is in een boek dat een geheim onthult dat ze haar hele leven verborgen heeft gehouden.

De hoofdrol wordt gespeeld door niemand minder dan Cate Blanchett. Ook in de bijrollen duiken bekende namen op als Sacha Baron-Cohen, Indira Varma, Lesley Manville en Kodi Smit-McPhee.

Apple TV+


Disclaimer is een project van Apple TV+. De streamer heeft inmiddels de eerste teaser trailer vrijgegeven, die je hieronder bekijkt. De serie telt zeven afleveringen, die vanaf 11 oktober te streamen zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij deze trailer voor Disclaimer overtuigend?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen