search
Jenna Ortega neemt haar controversiële woorden over 'Wednesday' terug
Series / Nieuws

Jenna Ortega neemt haar controversiële woorden over 'Wednesday' terug

De uitgesproken jonge actrice heldert bepaalde zaken op in een interview met Vanity Fair.

Wednesday behoorde tot Netflix' grootste hit van het jaar 2022. Het lezen van interviews met hoofdrolspeelster Jenna Ortega was minstens zo vermakelijk als de fantasyserie zelf.

Ortega acteert al sinds haar kindertijd en kent hierdoor het klappen van de zweep. Ze is gedreven en niet bang om voor zichzelf op te komen, maar af en toe komt ze daarbij ietwat ongelukkig uit de hoek.

Respectloos


Zo weigerde Ortega om bepaalde regels tekst uit te spreken. Ze was van mening dat dit niet bij haar personage paste.

Dit leverde haar positieve aandacht van de fans op, maar de Hollywoodschrijvers waren beduidend minder te spreken. Ze vonden Ortega's gedrag behoorlijk respectloos, om nog maar te zwijgen over de kritiek van de actrice op bepaalde verhaallijnen.

Flapuit


In het gesprek met Vanity Fair nam Ortega haar eerdere uitspraken terug. "Ik had eerlijk gezegd mijn woorden beter kunnen kiezen. Ik denk dat ik een beetje een flapuit ben. Als ik bepaalde zaken wat tactischer had verwoord, dan waren mijn opmerkingen denk ik ook anders ontvangen," aldus de actrice.

Bekijk op instagram



Voor het tweede seizoen is Ortega ook betrokken als producent, waardoor ze vanaf nu officieel meer invloed heeft dan eerst. Blijkens haar interview met VF wil ze bepaalde zaken in de toekomst wat diplomatieker aankaarten.

Waar te zien?


Wednesday is te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kijk jij uit naar seizoen 2 van Wednesday?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen