search
Deze serie had in 2014 een enorme hit moeten worden, maar scoorde 0% op Rotten Tomatoes
Series / Specials

Deze serie had in 2014 een enorme hit moeten worden, maar scoorde 0% op Rotten Tomatoes

'Saint George' is mede-gemaakt door George Lopez, die ook de hoofdrol speelt.

George Lopez had van 2002 tot 2007 al eens zijn eigen serie gemaakt, getiteld George Lopez of vaak ook The George Lopez Show. Deze sitcom was een succes en liep zes seizoenen. In 2014 probeerde Lopez het opnieuw met Saint George, maar dat eindigde in een grote flop.

Saint George is gemaakt door Lopez, samen met David McFadzean en Matt Williams. Lopez speelt in de serie ook de hoofdrol. Dit was zijn eerste hoofdrol in een gescripte serie sinds zijn sitcom George Lopez. Ook te zien in de serie zijn Jenn Lyon, Olga Merediz, Kaden Gibson, David Zayas en Danny Trejo.

Verhaal


Saint George draait om het hectische leven van George Lopez, een onlangs gescheiden Mexicaans-Amerikaanse man uit de arbeidersklasse die een succesvolle ondernemer is geworden.

Lopez worstelt om een balans te vinden in zijn gezinsleven - bestaande uit zijn veeleisende ex-vrouw Mackenzie, zijn 11-jarige zoon Harper, zijn moeder Alma, oom Tio en neef Junior - en geeft een keer per week geschiedenisles op een avondschool.

Grote flop


Saint George had een enorme hit moeten worden, maar werd uiteindelijk een grote flop. Recensies op Rotten Tomatoes waren zeer vernietigend met de serie die een score van 0% heeft. De kritische consensus op de website luidt: "Je zou het geduld van een heilige nodig hebben om een aflevering van Saint George uit te zitten, een vermoeide sitcom met slechte grappen over poep en oppervlakkige personages."



Hoewel de beoordelingen van het publiek minimaal waren, werd Saint George vergeleken met Lopez' eerdere serie George Lopez, maar over het algemeen als zwakker beschouwd. Saint George duurde slechts één seizoen, wat duidelijk te begrijpen is.

Kijken?


Wil je Saint George toch zien? De serie is op dit moment niet te vinden op de verschillende streamingdiensten in Nederland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij beide George Lopez series gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen