search
Klassieker keert terug: Nieuw seizoen van deze sitcom is dichterbij dan je denkt
Series / Nieuws

Klassieker keert terug: Nieuw seizoen van deze sitcom is dichterbij dan je denkt

Gelukkig voor de fans blijft de oorspronkelijke maker ook betrokken bij het project.

Het is het tijdperk van de reboots. Klassiekers van sitcoms als That '70s Show, Full House en Frasier kregen er al een, maar nu maakt producent Bill Lawrence bekend dat ook van Scrubs een reboot op de planning staat.

Ondanks kritieken dat er te weinig originele series verschijnen, blijken vele reboots toch succesvol. Volgens Lawrence, de bedenker van Scrubs, is een heropleving uit de wereld van Sacred Heart slechts een "kwestie van tijd".

Nog even geduld


Lawrence liet onlangs weten dat hij zeker van plan is om terug te komen met Scrubs en dat hij verwacht binnen de komende zes maanden meer duidelijkheid te hebben over hoe dit eruit gaat zien. Het is voor fans een bevestiging dat het creatieve brein van het origineel nog steeds de kracht achter de serie zal zijn.

Hoewel hij enthousiast is over de terugkeer van Scrubs, stelt hij wel enkele voorwaarden. Hij heeft aangegeven geen interesse te hebben in een filmversie, maar staat wel open voor meerdere nieuwe seizoenen. Hij vindt het interessant om te zien hoe de personages zich hebben ontwikkeld en hoe de jonge artsen zich nu bewegen in de medische wereld.

Glansrijk succes


Scrubs werd voor het eerst uitgezonden in 2001 en liep negen seizoenen. De serie draaide om John 'J.D.' Dorian, gespeeld door Zach Braff, en zijn ervaringen in het fictieve Sacred Heart Hospital. De serie stond bekend om zijn unieke vertelstijl en wisselde humor af met aangrijpende en emotionele momenten.



Nog een paar maanden wachten dus op meer duidelijkheid van Lawrence. Kijk tot die tijd alle afleveringen van Scrubs op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij de serie Scrubs gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen