search
Het is officieel: Seizoen 2 van de Netflix-hit 'The Diplomat' is vanaf déze datum te bekijken
Series / Nieuws

Het is officieel: Seizoen 2 van de Netflix-hit 'The Diplomat' is vanaf déze datum te bekijken

Na uitstel als gevolg van de Hollywoodstaking keert de spannende serie eindelijk terug.

Netflix had met The Diplomat een dikke hit te pakken. Keri Russell en Rufus Sewell spelen de hoofdrollen in deze politieke thriller, over een getrouwd stel beroepsdiplomaten.

Het eerste seizoen eindigde met een bloedstollende cliffhanger. Netflix heeft op het officiële X-account eindelijk bekendgemaakt wanneer we het vervolg te zien krijgen: seizoen 2 start op 31 oktober.

Draad opgepakt


Eerder werd al bekendgemaakt dat de draad direct wordt opgepakt na de dramatische gebeurtenissen in de slotaflevering. Hierin zagen we een gigantische explosie die potentieel de nodige mensenlevens gaat kosten.

Behalve Hal zijn ook Stuart Hayford (Ato Essandoh), Ronnie (Jess Chanliau) en parlementslid Merritt Grove (Simon Chandler) ter plekke. Merritt wilde een belangrijke onthulling doen aan Hal voor deze gebeurtenis.

Bezetting


Showrunner en uitvoerend producent Deborah Cahn heeft ook in het tweede seizoen een ijzersterke bezetting. Zo zal Oscarwinnares Alison Janney te zien zijn als de vice-president van de Verenigde Staten. Eerder werkten Cahn en Janney samen, in The West Wing.



Vanaf 31 oktober kun je het tweede seizoen van The Diplomat streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Diplomat: heb jij je vermaakt met het eerste seizoen?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen