search
Na drie jaar krijgt deze fantastische fantasyserie van Netflix in 2025 eindelijk een nieuw seizoen
Series / Specials

Na drie jaar krijgt deze fantastische fantasyserie van Netflix in 2025 eindelijk een nieuw seizoen

Hitserie 'The Sandman' krijgt in 2025 eindelijk zijn langverwachte tweede seizoen.

Het is alweer twee jaar geleden sinds het eerste seizoen van The Sandman Netflix veroverde. En nu is het dan eindelijk zover: er is meer duidelijkheid over het tweede seizoen van de hitserie.

The Sandman volgt een van de zeven eeuwige wezens die over essentiële aspecten van het bestaan heersen. Dream, ook bekend als Morpheus, is de belichaming van dromen en verhalen. Na decennia van gevangenschap in de moderne wereld, wordt hij vrijgelaten en moet hij zijn rijk herstellen.

Lange tijd stil


Terwijl hij zijn macht en domein terugwint, komt hij in contact met zowel menselijke als bovennatuurlijke entiteiten. De serie is gebaseerd op de comics van Neil Gaiman en is een mix van fantasy en horror.

Seizoen 1 van The Sandman verscheen in augustus 2022 op Netflix. De serie veroverde de streamingdienst compleet en werd een van de meest bekeken series van dat jaar. Maar daarna bleef het een hele tijd stil.

Filmen afgerond


Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten. Het tweede seizoen van The Sandman verschijnt namelijk in 2025. De productie van het seizoen begon in november van 2023. Het filmen zal nu ongeveer afgerond zijn.



Het is nog niet bekend in welke maand het seizoen zal verschijnen, maar het lijkt er dus op dat de post-productie vanaf nu kan beginnen. Het zou goed kunnen dat The Sandman al wat eerder in 2025 zijn release krijgt.

Waar gaat seizoen 2 over?


Seizoen 2 zal nieuwe personages introduceren die in de originele comics te zien waren. Voor fans van Gaiman is dat dus goed nieuws. Ook zal er dieper in worden gegaan op de verhaallijnen, waarmee het mythische universum uitgebreid wordt.

Bekijk The Sandman op Netflix.

Ook interessant
Een van de bruutste monsterfilms uit 2023 heeft bijzondere release op Netflix gekregen
Vorige week kreeg een van de grootste monsterfilms van de afgelopen jaren een wel heel bijzondere release op Netflix. De film staat nu namelijk... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: The Sandman is een van de beste Netflix-series in jaren

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen