search
Zelfs de iconische 'Star Trek'-acteur William Shatner wist deze serie niet te redden: 0% op Rotten Tomatoes
Series / Specials

Zelfs de iconische 'Star Trek'-acteur William Shatner wist deze serie niet te redden: 0% op Rotten Tomatoes

William Shatner speelt de hoofdrol in de sitcom '$h*! My Dad Says'.

William Shatner is iconisch geworden door zijn rol als James T. Kirk in de Star Trek-franchise, maar hij heeft ook in een sitcom gespeeld die een grote flop was. In 2010 kwam de sitcom $#*! My Dad Says uit, uitgesproken als Bleep My Dad Says.

$#*! My Dad Says werd uitgezonden op de Amerikaanse zender CBS en was gebaseerd op de Twitter-feed Shit My Dad Says, gecreëerd door Justin Halpern en bestaande uit citaten van zijn vader Sam.

Verhaal


Shatner speelt de hoofdrol van Dr. Edison Milford "Ed" Goodson III naast Jonathan Sadowski, Will Sasso en Nicole Sullivan. We volgen Ed, een zeer uitgesproken 72-jarige man die drie keer is gescheiden. Zijn twee volwassen zonen, Henry en Vince, zijn gewend aan zijn ongewenste en vaak politiek incorrecte uitlatingen.

Wanneer Henry, een worstelende schrijver en blogger, zijn huur niet meer kan betalen, wordt hij gedwongen terug te verhuizen naar Ed, wat nieuwe problemen creëert in hun gecompliceerde vader-zoonrelatie. Terwijl de weken verstrijken, vindt Henry geen baan als schrijver, voornamelijk door een gebrek aan goed materiaal. Hij krijgt uiteindelijk een baan, maar wordt gedwongen om bij Ed te blijven wonen om altijd beschikbaar materiaal te hebben via de ongewenste uitlatingen van zijn vader, vandaar de titel $#*! My Dad Says.

Grote flop


$#*! My Dad Says was uiteindelijk een grote flop, ondanks dat de iconische Shatner de hoofdrol speelt. De serie werd na één seizoen geannuleerd. Het kreeg negatieve recensies en heeft een score van 0% op Rotten Tomatoes.



De kritische consensus op de website luidt: "$#*! My Dad Says bevat kinderachtige grappen, slecht geschreven teksten en de halfslachtige stuntcasting van William Shatner." Of zoals David Hinckley van New York Daily News schrijft: "De titel is nog het minste van de redenen om niet te kijken."

Kijken?


Wil je $#*! My Dad Says toch zien? De serie is op dit moment niet te vinden op de verschillende streamingdiensten in Nederland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij ooit van $h*! My Dad Says gehoord?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen