search
Ook de nieuwste 'Yellowstone'-spin-off krijgt grote naam als hoofdrolspeler
Series / Nieuws

Ook de nieuwste 'Yellowstone'-spin-off krijgt grote naam als hoofdrolspeler

Grote namen weten steeds meer hun weg te vinden naar Taylor Sheridan's universum.

De wereld van Taylor Sheridan's Yellowstone wordt steeds meer uitgebreid. Eerder volgden al twee spin-offs, en nu is voor de serie The Madison een hoofdrolspeelster gevonden in actrice Michelle Pfeiffer.

Pfeiffer is al jarenlang een van de bekendste gezichten in Hollywood. Ze is vooral bekend van blockbusters als Scarface, Dangerous Minds en het huiveringwekkende What Lies Beneath. Naast de hoofdrol gaat ze ook als uitvoerend producent aan de slag voor The Madison.

Nieuwe, en dit keer moderne, spin-off


Vorig jaar werd het einde van de populaire serie Yellowstone officieel aangekondigd, en tegelijkertijd kondigde Paramount Network twee nieuwe spin-offs aan. Een daarvan is een vervolgserie die plaatsvindt na de gebeurtenissen in Yellowstone, met de werktitel 2024.

Uiteindelijk is besloten om de spin-off The Madison te noemen. De serie wordt omschreven als een diepgaande studie van rouw en menselijke verbinding, waarin een gezin uit New York centraal staat dat zich vestigt in de Madison River-vallei in centraal Montana.

Grote namen voelen zich hier op hun plek


De 66-jarige Pfeiffer is niet de enige grote naam die aan deze franchise verbonden is. Eerder sloten ook sterren als Harrison Ford en Helen Mirren zich aan bij de Yellowstone-prequelserie 1923. Hoewel er eerder geruchten gingen dat Matthew McConaughey een hoofdrol zou spelen in The Madison, is er nooit een deal gesloten.



Op 10 november gaat het vijfde en laatste seizoen verder waar het gebleven is, na de ingelaste pauze. Tot die tijd kun je alle afleveringen van Yellowstone nog eens kijken op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Volg jij alle Yellowstone-series?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen