search
Begeerde Kaley Cuoco bekend dat ze een 'crush' had op een 'The Big Bang Theory'-acteur
Series / Celebrity

Begeerde Kaley Cuoco bekend dat ze een 'crush' had op een 'The Big Bang Theory'-acteur

Kaley Cuoco onthult haar geheime crush op co-ster Johnny Galecki van 'The Big Bang Theory' - een liefde die van de schermen afspat.

Kaley Cuoco, ook wel bekend als Penny uit de serie The Big Bang Theory, bekende tijdens een interview met Vanity Fair dat ze een 'crush' had op haar co-acteur Johnny Galecki.

Ter ere van de 15e verjaardag van de hitserie The Big Bang Theory, een serie die het beeld van nerds compleet veranderde, vertelde Kaley Cuoco hoe ze al vroeg verliefd was op Johnny Galecki. Toen ze ontdekten dat Johnny haar ook wel zag zitten, kregen de twee een relatie van 2008 tot 2010.

Authenticiteit


De verliefdheid bloeide uit tot een romantische relatie, die de dynamiek op de set tussen de personages alleen maar versterkte. Kaley Cuoco zei dat ze dacht dat hun romantische relatie ervoor zorgde dat de relatie tussen Penny en Leonard een boost kreeg. Zo plaagden ze elkaar dat de relatie tussen Penny en Leonard wel erg leek op hun werkelijke relatie.

Ondanks dat de romantische relatie geen stand hield, hielden Kaley Cuoco en Johnny Galecki de liefde van de personages op het scherm levend tot seizoen 9, wanneer Penny en Leonard trouwden. Ze kregen zelfs een fictief kind.

De breuk


Ondanks dat de serie zorgde voor het ontstaan van de relatie tussen Cuoco en Galecki, speelde de serie ook een rol in hun breuk. Kaley vertelde dat hun gesprekken vaak over werk gingen en dat er weinig ruimte was voor spontaniteit buiten hun professionele leven.

Bekijk op instagram



Cuoco vertelde dat het een liefdevolle relatie was, maar dat het gewoon eindigde, er was geen sprake van negativiteit of drama, gewoon een einde van een hoofdstuk.

De vriendschap


De romantische relatie eindigde, maar dit betekende niet het einde van hun vriendschap. De romantische relatie evolueerde tot een hechte en duurzame vriendschap, ook buiten de schermen van The Big Bang Theory. Een vriendschap die nog tot de dag van vandaag stand houdt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen