search
Netflix baalt: meerdere afleveringen van 'Arcane' al online gelekt
Series / Nieuws

Netflix baalt: meerdere afleveringen van 'Arcane' al online gelekt

De streaming-gigant kreeg met een aanzienlijk beveiligingslek te maken en het nieuwe seizoen belandde voortijdig online.

In november gaat het tweede, en tevens laatste, seizoen van de populaire animatieserie Arcane van start. Een aantal afleveringen is echter nu al te bekijken, wat totaal niet de bedoeling is.

IGN bericht dat Netflix als gevolg van een beveiligingslek met lede ogen moest aanzien hoe er veel van hun anime online belandde. Hieronder valt dus ook de populaire verfilming van Riot Games.

Intern gebruik


Het gaat om vijf afleveringen van het tweede seizoen, wat betekent dat niet het volledige seizoen gelekt is. De afleveringen zijn voorzien van het watermerk 'voor intern gebruik' en hebben daarnaast ingebedde tijdsaanduidingen.

De serie is duidelijk nog niet helemaal klaar, aangezien er ook aantekeningen bij zaten wat de geluidseffecten en de bijpassende muziek betreft. Het nieuwe seizoen lijkt direct de draad weer op te pakken waar seizoen 1 eindigde.

Spetterend einde


In het slotseizoen van de serie staan Caitlyn en Vi aan het hoofd van Piltovers troepen. Zowel Piltover als Zaun bereiden zich voor op de strijd na de aanval van Jinx. Het einde van Arcane belooft wat dat betreft spetterend te worden.



Het tweede seizoen van Arcane is vanaf november te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Arcane: overrated?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen